Мобильные телефоны и всё что с ними связано

Мобильные телефоны и всё что с ними связано

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 30.05.2026 - 08:55:48
Страницы:  1  

Організація робочого місця

АвторСообщение

catshop

пользователь

Статистика:

Підкажіть, як ви організовуєте домашню майстерню для дрібного ремонту техніки? Постійно виходить хаос: кабелі, інструменти, коробки лежать де попало. Хочеться зробити все компактно й зручно, але простору небагато.

---------------------
Собираю заказы на товары ИКЕА!Бесплатная доставка акция курточки, пальто, комбинезоны, двоечки и конверты на осень и зиму!
Сообщение # 1 29.05.26 - 22:01:20
RE: Організація робочого місця

evilghost

пользователь

Статистика:

Цитата:
Підкажіть, як ви організовуєте домашню майстерню для дрібного ремонту техніки? Постійно виходить хаос: кабелі, інструменти, коробки лежать де попало. Хочеться зробити все компактно й зручно, але простору небагато.
Найбільша помилка — це намагатися все скласти в одну велику коробку. Краще розділити по категоріях: окремо викрутки, окремо дроти, окремо витратні матеріали. Дуже допомагають настінні органайзери та прозорі контейнери. І ще важливий момент — нормальне освітлення робочого місця, бо без нього навіть дрібний ремонт стає мукою. Я собі зробив невеликий стіл біля вікна й стало значно комфортніше працювати.

---------------------
Нам очі ніжно закрили, губи медом змастили, душу кинули просто так(с) ВакарчукСтрайкбол рулит!
Сообщение # 2 29.05.26 - 22:27:41

Labio

пользователь

Статистика:

Я теж довго мучився з безладом, поки не почав читати різні знання про техніку. Там були хороші поради щодо організації простору й навіть ідеї для компактного зберігання інструментів у маленькій квартирі. Найкраще рішення для мене — це вертикальні полиці та підписані бокси, тепер нічого не губиться й не валяється по всій кімнаті

---------------------
Системы автономного отопления и кондиционирования!!!(056) 788 80 25, 099 029 98 40, 098 302 05 16
Сообщение # 3 29.05.26 - 23:17:46
Продам компрессор : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники