Підкажіть, як ви організовуєте домашню майстерню для дрібного ремонту техніки? Постійно виходить хаос: кабелі, інструменти, коробки лежать де попало. Хочеться зробити все компактно й зручно, але простору небагато.
--------------------- Собираю заказы на товары ИКЕА!Бесплатная доставка акция курточки, пальто, комбинезоны, двоечки и конверты на осень и зиму!
Підкажіть, як ви організовуєте домашню майстерню для дрібного ремонту техніки? Постійно виходить хаос: кабелі, інструменти, коробки лежать де попало. Хочеться зробити все компактно й зручно, але простору небагато.
Найбільша помилка — це намагатися все скласти в одну велику коробку. Краще розділити по категоріях: окремо викрутки, окремо дроти, окремо витратні матеріали. Дуже допомагають настінні органайзери та прозорі контейнери. І ще важливий момент — нормальне освітлення робочого місця, бо без нього навіть дрібний ремонт стає мукою. Я собі зробив невеликий стіл біля вікна й стало значно комфортніше працювати.
--------------------- Нам очі ніжно закрили, губи медом змастили, душу кинули просто так(с) ВакарчукСтрайкбол рулит!
Я теж довго мучився з безладом, поки не почав читати різні знання про техніку. Там були хороші поради щодо організації простору й навіть ідеї для компактного зберігання інструментів у маленькій квартирі. Найкраще рішення для мене — це вертикальні полиці та підписані бокси, тепер нічого не губиться й не валяється по всій кімнаті
--------------------- Системы автономного отопления и кондиционирования!!!(056) 788 80 25, 099 029 98 40, 098 302 05 16