Пізня доставка суші >> ФОРУМ
Мобильные телефоны и всё что с ними связано

Мобильные телефоны и всё что с ними связано

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 08.11.2025 - 01:35:46
Страницы:  1  

Пізня доставка суші

АвторСообщение

Sexy

пользователь

Статистика:

Слухайте, а хтось пробував замовляти суші з доставкою пізно ввечері? У мене робочий графік такий, що додому потрапляю десь о 21-22 годині, і часто просто немає сил готувати. Хочеться щось швидке і смачне замовити, але не впевнений, чи працюють заклади так пізно і чи не постраждає якість вечірніх замовлень?

---------------------
Интернет магазин товаров для скрапбукинга и рукоделия в Украине
Сообщение # 1 07.11.25 - 20:58:08
RE: Пізня доставка суші

Близняшка

пользователь

Статистика:

Багато закладів дійсно після дев'ятої вже не особливо стараються, бо знають що кухня скоро закривається. Але є місця, де якість не залежить від часу доби. Головне шукати ті заклади, що працюють до 23:00 або навіть пізніше - там кухня ще в повному режимі працює, а не готується до закриття. Ще раджу звертати увагу на відгуки саме про пізні доставки, це показово.

---------------------
Сообщение # 2 07.11.25 - 21:48:01

Пет

пользователь

Статистика:

Я постійно замовляю десь о 21:30-22:00, бо теж пізно з роботи. Знайшов один заклад, де завжди все свіже і смачне, навіть коли замовляєш перед самим закриттям. У них кухня працює до останнього, і це відчувається - роли завжди щойно зроблені, нічого не виглядає так, ніби пролежало пару годин. Плюс доставка швидка, хоч і пізній час. Якщо цікавить нормальна Доставка суші Ірпінь, можу сміливо рекомендувати. Сам вже рік десь так користуюся і жодного разу не пошкодував.

---------------------
Ремонт квартир под ключ.067-890-90-два-четыре.Взрослые не пишут , а звонят
Сообщение # 3 07.11.25 - 22:08:21
Как фото можно переделать?! : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники