Просування молодого сайту >>
Мобильные телефоны и всё что с ними связано

Мобильные телефоны и всё что с ними связано

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 21.10.2025 - 13:58:26
Страницы:  1  

Просування молодого сайту

АвторСообщение

RAP live

пользователь

Статистика:

Вітаю спільноту! Запускаю новий проєкт – освітній портал з онлайн-курсами. Хочу з самого початку правильно побудувати стратегію просування. Читав, що для молодих сайтів важливо швидко отримати перші якісні посилання. Чи варто починати з каталогів, чи є якісь інші пріоритетніші речі на старті? Бюджет обмежений, тому шукаю оптимальне співвідношення ціна-результат.

---------------------
Сообщение # 1 20.10.25 - 19:04:58
RE: Просування молодого сайту

shareifk

пользователь

Статистика:

Для нового сайту каталоги – це один з найдоступніших і безпечних способів почати будувати посилальну масу. Це краще, ніж купувати посилання на біржах або в сумнівних місцях. Але паралельно обов'язково працюйте над контентом, це основа всього. Створюйте корисні статті, гайди, відеоуроки – все, що може зацікавити вашу аудиторію. Соціальні мережі також не забувайте, для освітніх проєктів це важливий канал. Каталоги допоможуть з базовою індексацією та перших посиланнями, які покажуть пошуковикам, що ваш сайт реальний та його рекомендують інші ресурси. Головне не зациклюватися тільки на одному методі.

---------------------
Сообщение # 2 20.10.25 - 19:56:42

Dimitri

пользователь

Статистика:

Повністю підтримую попередній коментар. Я рік тому запускав свій інфопортал про здорове харчування, теж був обмежений у бюджеті. Робив комплексно – писав якісні статті, вів соцмережі, і одразу додав сайт у кілька перевірених каталогів. Це дало швидкий старт. З каталогів можу порекомендувати https://add.in.ua/ – там адекватна ціна за вічне розміщення, для стартапу це ідеально, бо не треба щомісяця платити. Модерація пройшла швидко, все чесно та прозоро. Що мені сподобалося – можна детально описати свій проєкт, вказати всі напрямки діяльності. Для освітнього порталу це буде корисно, бо люди зможуть одразу зрозуміти, чи є у вас потрібні їм курси. Перші відвідувачі з каталогу прийшли вже через тиждень після схвалення.

---------------------
Сообщение # 3 20.10.25 - 20:49:19
Планирование в стоматологии : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники