Сайт для сфери послуг >>
Мобильные телефоны и всё что с ними связано

Мобильные телефоны и всё что с ними связано

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 14.10.2025 - 11:01:02
Страницы:  1  

Сайт для сфери послуг

АвторСообщение

Pablo_FF

пользователь

Статистика:

Всім привіт! Цікавить професійна розробка сайтів для сфери послуг. Потрібно створити ресурс, де клієнти зможуть записатися на прийом, переглянути прайс, почитати відгуки. Хотілося б знайти команду, яка розуміє специфіку такого бізнесу і може запропонувати оптимальне рішення. Буду вдячний за поради!

---------------------
Сообщение # 1 12.10.25 - 11:26:03
RE: Сайт для сфери послуг

Tenorik85

пользователь

Статистика:

Доброго дня! Для сфери послуг дуже важливо мати зручну систему онлайн-запису та можливість швидкого зв'язку з адміністратором. Хороші розробники зазвичай пропонують інтеграцію з месенджерами, налаштовують форми зворотного зв'язку, роблять зрозумілу навігацію по сайту. Також корисно мати блог або розділ з корисними статтями - це допомагає в просуванні сайту.

---------------------
Помимо того, что я идеален и гениален - самокритика тоже моя сильная сторона.
Сообщение # 2 12.10.25 - 12:07:10

frolik

пользователь

Статистика:

Цитата:
Доброго дня! Для сфери послуг дуже важливо мати зручну систему онлайн-запису та можливість швидкого зв'язку з адміністратором. Хороші розробники зазвичай пропонують інтеграцію з месенджерами, налаштовують форми зворотного зв'язку, роблять зрозумілу навігацію по сайту. Також корисно мати блог або розділ з корисними статтями - це допомагає в просуванні сайту.
Повністю підтримую всі ці рекомендації! Сам проходив через це і знаю, як важливо мати не просто красивий сайт, а функціональний інструмент для роботи з клієнтами. Звертався до фахівців, які займаються професійною розробкою сайтів саме для сфери послуг. Вони дуже детально розбиралися в моїх потребах, пропонували різні варіанти функціоналу і допомогли вибрати оптимальне рішення в межах бюджету. Результатом дуже задоволений - кількість звернень з сайту зросла в рази. Ось посилання на їхній сайт https://sidev.digital/, можете ознайомитися детальніше.

---------------------
Самые низкие цены на бисер PRESIOZA Чехия, схемы, заколки, резинки, и т.д. http://samida.com.ua/
Сообщение # 3 12.10.25 - 12:40:44
Вертикальна установка PS5 : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники