Зимова риболовля з корабликом >>
Мобильные телефоны и всё что с ними связано

Мобильные телефоны и всё что с ними связано

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 30.08.2025 - 00:04:39
Страницы:  1  

Зимова риболовля з корабликом

Объявление

АвторСообщение

Ddiasha

пользователь

Статистика:

Рибалки, підкажіть будь ласка, як правильно експлуатувати кораблик взимку? Чи можна використовувати при мінусових температурах? Яких заходів безпеки треба дотримуватись? Акумулятор швидше розряджається на холоді? Хочу ловити карпа взимку, але боюся зіпсувати техніку.

---------------------
Сообщение # 1 05.08.25 - 15:13:04
RE: Зимова риболовля з корабликом

Викотрия

пользователь

Статистика:

Зимова експлуатація можлива, але потребує особливої обережності. Акумулятор дійсно втрачає ємність на холоді - може розрядитись удвічі швидше. Обов'язково тримай запасний акумулятор у теплі і міняй по мірі необхідності. Після риболовлі ретельно висуши кораблик і зберігай в теплому приміщенні. Уникай різких перепадів температур - не заноси одразу з морозу в тепло.

---------------------
Сообщение # 2 05.08.25 - 15:43:49

Zim

пользователь

Статистика:

Зимою користуюсь корабликом постійно і проблем особливих немає. Головне - якісна підготовка. Я завжди обробляю всі ущільнювачі силіконовою змазкою перед сезоном. Акумулятори тримаю в термосумці прямо на березі. Коли температура нижче -10, беру з собою три акумулятори замість звичайних двох. Після кожної рибалки промиваю кораблик теплою водою і просушую феном. Ось тут https://www.balamaga.in.ua/ua/tovary-dlya-rybalki/korabli-dlya-prikormki/ є моделі спеціально адаптовані для зимових умов, з посиленою гермоізоляцією.

---------------------
Не... ну я бы мог долго-долго сидеть на берегу реки... но меня не возбуждают массовые заплывы трупаков...
Сообщение # 3 05.08.25 - 16:39:06
Хаки и моды после обновлений. : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники