Мобильные телефоны и всё что с ними связано

Мобильные телефоны и всё что с ними связано

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 23.06.2026 - 23:12:39
Страницы:  1  

Організація першої закордонної поїздки

АвторСообщение

gogi

пользователь

Статистика:

Форумчане! Я вот хочу спробувати щось нове і вирішив поїхати до Берліна на тиждень. Це буде моя перша великі поїздка за кордон, і мене трошечко лякає весь процес організації. Як вам здається, чи варто літати або краще автобусом? Дайте мені якісь практичні поради.

Сообщение # 1 сегодня в 15:41
RE: Організація першої закордонної поїздки

Настунька

пользователь

Статистика:

Вуха! Мама! Конечно можете ехать на автобусе! Это очень популярный маршрут, и массивное количество людей выбирают именно этот вариант, потому что это экономично, удобно, и ты видишь пейзажи во время путешествия. Я бы рекомендовал выбрать надежного перевозчика с хорошими отзывами, потому что не все автобусы одинаковые. Проверьте сайты, посмотрите фотографии салонов, убедитесь, что есть туалет, и что люди говорят об их опыте. Не забудьте также проверить расписание и убедиться, что время отправления вам подходит.

Сообщение # 2 сегодня в 16:24

Конрад

пользователь

Статистика:

Я був у схожній ситуації, коли вперше планував велику поїздку. Я вибрав автобус замість літака, і це було найкращим рішенням для мене. Не тільки це дешевше, але й менш стресово – немає довгих черг у аеропорту, немає процедур безпеки, просто приходиш на вокзал трохи раніше. Я замовив білет через https://momenticket.com/bus/berlin-kyiv, і все було дуже просто. На цій платформі я міг вибрати точний час вилету, побачити де сидітиме, чи е розетка на борту для телефону. Дорога заняла близько 24 годин, але комфорт був такий, що я спав добру частину часу. Коли я прибув до Берліна, я був свіжим та готовим до досліджень міста.

Сообщение # 3 сегодня в 16:52
починаємо розбиратися в чаї : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники